DETERGENT UNIVERSAL

calcat haine detergenti bio swobb produse bio adiocalcat.ro

DETERGENT UNIVERSAL
SWOBB - 500 ml

30 RON

detergenti calcat haine detergent bio adiocalcat.roShare

Detergent Universal


Detergentul Universal Swobb este un produs de curăţenie pentru întreaga casă. Poate fi folosit la curăţarea ustensilelor şi a aparatelor electrocasnice, a cuptoarelor, tavilor şi a obiectelor de inox. Dizolvă grăsimiile, elimină amprentele, rezidurile de săpun, depunerile de calcar, curăţă faianţa, marmura, linoleumul, canapele şi tapiţerii. Este inofensiv pentru orice suprafaţă pe care se poate folosi apa.

Detergentul Universal Swobb corespunde cerinţelor UE în domeniul ecologic şi biodegradabil. Testat dermatologic. Nu provoacă alergii.

SPECIFICAŢII TEHNICE:


Detergentul Universal Swobb este ambalat în flacoane pulverizatoare de 500 ml.

COMPOZIŢIE


<5% tenside anionice, arome (amil cinamal, butilfenil), benzisotiazolinona, metilisotiazolinona.

MOD DE FOLOSIRE

 • Cuptoare şi grătare: încălziţi cuptorul la maxim 50º C, stingeţi cuptorul şi stropiţi suprafeţele până când pereţii rămân umezi. Lăsaţi 5 minute să acţioneze, stropiţi din nou apoi lăsaţi încă 5 mnute să acţioneze, după care ştergeţi cuptorul cu o cârpă aspră şi umedă.

  Calcat haine, detergenti bio, produse bio

 • Inox: stropiţi, lăsaţi 5 minute să acţioneze apoi frecaţi cu un burete şi spălaţi cu apă. Ştergeţi cu o cârpă moale pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare.

  Produse bio de calcat haine detergenti bio

 • Canapele şi tapiţerii: se aspiră bine de praf apoi se pulverizează pe întreaga suprafaţă după care se freacă uşor cu o cârpă aspră şi umedă. Petele de pe tapiţerii se tratează în prealabil cu Swobb Adio Pete.

  Produse bio de calcat haine detergenti bio

  Produse bio de calcat haine detergenti bio

calcat haine detergenti bio swobb produse bio adiocalcat.ro

 

Contact

AdioCalcat.ro
Telefon: 0040-374.006.481
Mobil: 0040-742.675.852
Email: info @ adiocalcat.ro
Facebook: Viviannie Vanatu

Vrei sa te contactam noi? Nimic mai simplu, urmeaza linkul de mai jos "Vreau sa fiu contactat!" si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

Vreau sa fiu contactat!